Venator’s Egon      Nikada se Nemacke necu odreci …. godinama tragam i nadam se da ima nade …. i ima ….ovog psa sam iskopao dubokim analizama , jedva nasao pre tri godine …pokusavao odmah da ga kupim i kupim i kupim ….i nadao se da ce jednog dana biti moj i nadanja su se ispunila . Ja sam ga cekao a on je lovio i lovio i lovio i jamario i jamario i jamario . Kaze vlasnik svake godine oko 25 lovova plus jamarenja.. Cekali smo jedan drugog i konacno smo tu zajedno sa ciljem da se linija nastavi i produzi i da se dobiju neki novi psi jos kvalitetniji , lovci, takmicari , psi za tri divljaci. I sam vlasnik mi je rekao u nekim beskrajnim dopisivanjima pre par dana kada smo se dogovorili da je moj, da mu nikako nije jasno da pas sa takvom ostrinom nije poginuo a bio je puno puta skoro mrtav.Ja ne biram pse po tome koliko mu je velika glava , jake noge, ima nema brade , ja biram pse na drugaciji nacin , to je totalno druga ideologija Nemackog lovnog terijera, a ovaj pas je ono o cemu sanjam godinama. Lovio besomucno , jamario dovoljno, preziveo. Ovo nije kupovina iz Nemacke velika  glava, brada, dlaka , kost , lovac av av av av sa dvadeset metara ,kupovina psa koga nikada nista nije ujelo , kupovina psa na kilo , kupovina psa iz Nemacke koji nikada nije imao kontakt. Ovo je  nesto drugo. Ovo je kupovina psa koji je prosao sito i reseto , kupovina psa koji je morao da zasluzi da dodje u  von Affeln ……a po slikama se vidi da je pas zasluzio da bude moj.Lovna upotrebljivost da ali  sa bliskim kontaktima.To je Nemacki lovni terijer . Genetika ovog psa je posebna prica ,gotovo bez srodstva u Srbiji , super genetika.Fenomenalna genetika .Nema nicega u ovom psu od av av av av garniture novije Nemacke .Otac Ulf vom Kalkofen  majka Venator’s Cobra rodjena sestra iz legla Venator’s Canisa legendarnog psa koji je i u Nemackoj i u Francuskoj pomerio granice ostrine .Ostali podaci pisu u pedigreu , koga zanima naci ce. 

Uvezen u Srbiju iz nadaleko poznate i priznate  odgajivacnice ,

Venator’s Egon  Prüfungen: ZP2(100/1.Pr) ZP1(72/1.Pr.) S/ NB/ Farbe: br rh Form: Sg/Sg/39cm/48cm ZZ.  . Sve maximalno na povrsni i u rovu . Natur bau zahvat, svinja zahvat . 

Otvoren za parenja   Venator’s Egon   vlasnik Odgajivacnica Nemackih lovnih terijera VON AFFELN fci 5288  Vidovic Jovica  +381604016879   www.affeln.com     instagram   deutscherjagdterrier_affeln